Fenerßahçe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fenerßahçe fan cLuß

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Alex de Souza

3 posters
YazarMesaj
ßusHoo_Yasin
Admin
Admin
ßusHoo_Yasin

Kadın

Alex de Souza Empty
MesajKonu: Alex de Souza   Alex de Souza I_icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 11:06 pm

Mevki: Orta saha
Numarası: 20
Doğum Tarihi:14.09.1977
Doğum Yeri: Curitiba / Brezilya
Geldiği Kulüp: CuCoritiba
Geldiği Yıl: 2004
Boy: 1.75 Cm
Kilo: 73 Kg
http://fenerbahce-fanclub.forummum.com
EmRe*M
Süper Moderatör
Süper Moderatör
EmRe*M

Kadın

Alex de Souza Empty
MesajKonu: Geri: Alex de Souza   Alex de Souza I_icon_minitimePerş. Tem. 31, 2008 10:12 pm

Çocukluk – Curitiba”da 14 Eylül 1977”de saat 2:20 de Santa Brigida doğum hastanesinde doğdu , ama komşu şehir Kolombo”da geçti cocuklugum.Bana bebekliğimden itibaren bakan annaannem -aynı zamanda benim vaftiz anamdır- oldu.Çünkü annem-babam ailenin geçimiyle ugraşıyorlardı.Çok ekonomik zorluklarla karşılaştık.Ama bunlar bana kazandıgımız şeylere değer vermemi ögretti. Zor geçen zamanların dışında çok güzel hatıralarım var çocukluğuma ait.

Eğitim - Küçüklügümden beri anam-babam herzaman bana okumamın tahşidatını yaparlardı vê benim okula devam etmemi isterlerdi.Bundan dolayı onlara çok minnettarım vê böylece farkındayım ki okul benim karakterimin gelişmesine çok yardımcı oldu vê daha şuurlu bir vatandaş olmamı sağladı.Ancak,malesef liseyi bitiremedim (bitirmeme bir yıl kala bırakmak zorunda kaldım). Çünkü futbol”da erkenden profısyonel oynamaya başladım vê futbol ile okulu aynı zamada gotüremedim.

Aile - Aile herşeyin temelidir.Ailemle beraber ögrendim bir çok degeri.Dogruluk ,saygı ,dürüstlük gibi beni şekillendiren bir çok degeri hep ailemden öğrendim.Ailemi çok seviyorum vê herşeyi, onların daha rahat bir yaşamı olsun diye yapacagım.

Aşklarım - Daiane”yi 1995”de, babası şehrin diger iki işadamıyla beraber Coritiba idaresine talip olunca tanıdım. Fakat arkadaşlığımız 1997”de başladı. Kısa zaman sonra, Palmeiras takımına transferim gercekleşti vê Curitiba”dan taşınmak zorunda kaldım ki bu ilişkimizi zora soktu.İlk iki yıl zor geçti.Çok az görüşüyorduk vê bir çok insan ilişkimizin devam ettiğine inanamıyordu.Ama ben bütün zorlukları geçecegimizden emindim. Ve böylece,23 aralık 1999”da nişanlandık,vê 9 mart,2000”de resmi nikahımız oldu , 29 haziran”da da kilisede törenimiz oldu.Dört yıl sonra en büyük hediye olan ,kızımız Maria Eduarda 25 nisan 2004 de dünyaya geldi.
Berfushy
Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

Alex de Souza Empty
MesajKonu: Geri: Alex de Souza   Alex de Souza I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 3:10 pm

SaoL Canm! BayıLıorm aLex'mee!! (L)

Alex de Souza
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alex de souza 2007-2008 goLLer
» Deivid de souza
» aLex ResimLeri