Fenerßahçe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fenerßahçe fan cLuß

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Aynı Sistemle Devam Edeceğiz

YazarMesaj
EmRe*M
Süper Moderatör
Süper Moderatör
EmRe*M

Kadın

Aynı Sistemle Devam Edeceğiz Empty
MesajKonu: Aynı Sistemle Devam Edeceğiz   Aynı Sistemle Devam Edeceğiz I_icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 3:55 pm

Fenerbahçemizin deplasmanda 5-0 kazandığı MTK maçı sonrası soruları yanıtlayan Teknik Direktörümüz Aragones, "Hazırlık kampları yeni oluşturulan takımlar için çok önemlidir. Kamp döneminde çok pozisyon bulamamaktan şikayetçiydik. Ama buraya gelince bu sorunları aştık. Bugün atılan tüm goller çok güzeldi ama benim için son üç maçta pozisyon vermememiz daha önemliydi." dedi.

"Şu ana kadar bizim oturtmaya çalıştığımız sistem oyuncuların yapısına en uygun sistem." diye sözlerini sürdüren İspanyol teknik adam, oyuncuları için en iyi sistemi bulmaya çalıştıklarını ve şu an için bu sistemle devam edeceklerini vurguladı.

Aragones transfer konusunda ise "Özellikle basında çıkan haberleri anlayamıyorum. Haberlerde benim transfer istediğim yansıtılıyor. Ama biz başkanla devamlı kontak halindeyiz ve ortak hareket ediyoruz. Bu tür haberleri anlamakta güçlük çekiyorum. Ama başkan da takımı güçlendirmek için çalışıyor. Neler olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz" diye konuştu.

Aynı Sistemle Devam Edeceğiz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-