Fenerßahçe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fenerßahçe fan cLuß

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

GÜRHAN: ''KENDİMİ BİRAZ OLSUN GÖSTERME FIRSATI BULDUM''-

YazarMesaj
Ösgemre :)
Admin
Admin
Ösgemre :)

Kadın

GÜRHAN: ''KENDİMİ BİRAZ OLSUN GÖSTERME FIRSATI BULDUM''- Empty
MesajKonu: GÜRHAN: ''KENDİMİ BİRAZ OLSUN GÖSTERME FIRSATI BULDUM''-   GÜRHAN: ''KENDİMİ BİRAZ OLSUN GÖSTERME FIRSATI BULDUM''- I_icon_minitimePerş. Tem. 31, 2008 7:00 pm

Gürhan Gürsoy teknik direktör Luis Aragones yönetiminde maçlarda daha çok şans bulduğunu ifade etti.

Gürhan, şunları kaydetti:

''Yeni hocamızla daha çok şans buluyorum ve kendimi biraz olsun gösterme fırsatı buldum. Yoğun çalışıyoruz. Emre ağabeyi her genç oyuncu gibi ben de örnek alıyorum. Yeni transferlerimiz takıma çabuk adapte oldu. Bundan sonra önemli olan Fenerbahçe'nin tüm kupalara talip olmasıdır. Bu sezon Emre, Güiza gibi oyuncuların Fenerbahçe'de olması da benim için büyük bir şans. Hocam da zaman zaman bana fırsat veriyor. Bunları değerlendirdiğim müddetçe daha iyi olacağıma inanıyorum. Hazırlık maçlarında 2 asist yaptım, bu bana mutluluk verdi.''

GÜRHAN: ''KENDİMİ BİRAZ OLSUN GÖSTERME FIRSATI BULDUM''-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bunlarda Benden Olsun :)